نړيوال ښکيلاک او د لرو بر افغان دازادۍ غورځنګ
برادران طالب دیگر فریب دشمنان وطن خود را نخورید!
خلیل فنا
27.08.2012
هموطنان عزیز سلام مجدد خدمت شما عزیزان دارم . مدتی است که از خواندن یاداشتهای شما عزیزان در سایت ارزشمند تول افغان لذت میبرم و لب خاموشی اختیار نموده بودم اما وقتی که این خبر دلخراش را که به خوانش گرفتم با خود گفتم یک دو سطر من هم بنویسم . قرار چندین خبر ازمردم محل طالبان مسلح مردم را وادار به تخریب جاده ها می کنند مسوولان محلی ولایت کندهار می گویند، طالبان مسلح در این ولایت مردم محل را تهدید نموده اند که اجازه قیرریزی سرک ها در محلات شانرا ندهند در پی این تهدید، چندین متر سرک قیر ریزی شده در برخی از روستاهای ولسوالی پنجوایی دوباره تخریب شده است . ما امیدواریم که اگر طالبان تا بحال اگر به این نقطه پی نبرده اند باید بدانند که بیگانگان به ضد ترقی و پیشرفت افغانستان از هر نوع حیله و نیرنگ کار
می گیرند. حالا طالبان مسلح به مردم هشدار داده اند که اگر فردی از این امر یعنی از تخریب کردن سرک ویا به عباره دیگر از تخریب کردن مملکت خود سرپیچی نمایند، مجازات خواهد شد . با این عمل نتنها مردم محل از سهولت سرک ها بی بهره میشوند بلکه این چانس طلایی را که باعث تغیرات مثبت در جامعه و محله شان میشود برای همیش از دست می دهند . خداوند در قرآن کریم فرمایش میکنند اگر قومی در حالت خویش تغیر نیاورد ما حالت شان را تغیر نمی دهیم . طالبان به مردم گفته اند که مانع کار قیر ریزی سرک ها در محلات شان شوند تا کار ماینگذاری کنار سرکها آسان گردد . این هم یک بهانه دیگر است و مردم به این حقیقت بخوبی پی برده اند و به همین سبب مردم در ولسوالی ژیری در برابر طالبان مسلح قیام نموده اند. این نخستن قیام مردمی در ولایت کندهار است مقام های محلی با تایید این خبر می گویند جلوگیری از فعالیت های تخریبی طالبان مسلح، انگیزه اصلی این خیزش خوانده شده است . به امید این که برادران طالب در آینده از این نوع درخواست های نا معقول و غیر عادلانه اجتناب ورزند تا باعث قیام مردم علیه شان نگردد در این عصر و زمان طالبان باید با کار های شایسته خود باید مردم را از خود کنند نباید با صدور این نوع اوامر مردم را بر ضد خود تحریک کنند .و من الله توفیق !.
Re: برادران طالب دیگر فریب دشمنان وطن خود را نخورید!
pattang
27.08.2012
هلکه ته خو مسودي او ستمي دروغ وايې !
دطالبانو دوخت پوخ سرک له کابله تر ميدان شهره پورې تر اوسه خراب ندي
خود cia په پيسو جوړ سرکونه د غلو په لاس تر اوسه پورې درې څلور وارې
جوړېږي او خرابيږي ! داخبرې دې غلطې دي !
هو طالبان داشغالګرو او لاسپوڅيو مېوې او ونې په خپل باغ کې نه غواړي
ځکه چې هغه حرامې او مقصد لري ! ===> لينګي لوڅ سينې وتلې
دځينوکابليانو لپاره به موډ وي خو داکسريت لپاره حرام دي !
[quote:0569b86df5="شمس کابلی"]هموطنان عزیز سلام مجدد خدمت شما عزیزان دارم . مدتی است که از خواندن یاداشتهای شما عزیزان در سایت ارزشمند تول افغان لذت میبرم و لب خاموشی اختیار نموده بودم اما وقتی که این خبر دلخراش را که به خوانش گرفتم با خود گفتم یک دو سطر من هم بنویسم . قرار چندین خبر ازمردم محل طالبان مسلح مردم را وادار به تخریب جاده ها می کنند مسوولان محلی ولایت کندهار می گویند، طالبان مسلح در این ولایت مردم محل را تهدید نموده اند که اجازه قیرریزی سرک ها در محلات شانرا ندهند در پی این تهدید، چندین متر سرک قیر ریزی شده در برخی از روستاهای ولسوالی پنجوایی دوباره تخریب شده است . ما امیدواریم که اگر طالبان تا بحال اگر به این نقطه پی نبرده اند باید بدانند که بیگانگان به ضد ترقی و پیشرفت افغانستان از هر نوع حیله و نیرنگ کار
می گیرند. حالا طالبان مسلح به مردم هشدار داده اند که اگر فردی از این امر یعنی از تخریب کردن سرک ویا به عباره دیگر از تخریب کردن مملکت خود سرپیچی نمایند، مجازات خواهد شد . با این عمل نتنها مردم محل از سهولت سرک ها بی بهره میشوند بلکه این چانس طلایی را که باعث تغیرات مثبت در جامعه و محله شان میشود برای همیش از دست می دهند . خداوند در قرآن کریم فرمایش میکنند اگر قومی در حالت خویش تغیر نیاورد ما حالت شان را تغیر نمی دهیم . طالبان به مردم گفته اند که مانع کار قیر ریزی سرک ها در محلات شان شوند تا کار ماینگذاری کنار سرکها آسان گردد . این هم یک بهانه دیگر است و مردم به این حقیقت بخوبی پی برده اند و به همین سبب مردم در ولسوالی ژیری در برابر طالبان مسلح قیام نموده اند. این نخستن قیام مردمی در ولایت کندهار است مقام های محلی با تایید این خبر می گویند جلوگیری از فعالیت های تخریبی طالبان مسلح، انگیزه اصلی این خیزش خوانده شده است . به امید این که برادران طالب در آینده از این نوع درخواست های نا معقول و غیر عادلانه اجتناب ورزند تا باعث قیام مردم علیه شان نگردد در این عصر و زمان طالبان باید با کار های شایسته خود باید مردم را از خود کنند نباید با صدور این نوع اوامر مردم را بر ضد خود تحریک کنند .و من الله توفیق !.[/quote:0569b86df5]
خلیل فنا
28.08.2012
پتنگ صاحب اول سلام و عرض ادب دارم خدمت شما برادر عزیز و محترم !
بعد از سلام باید بگویم که من همیشه از خواندن نوشته های شما لذت می برم و من یقن دارم که شما یک مرد روشن فکر و با سواد هستید .
شما بی سبب بالای بنده تهمت می بندید که من ستمی و به گفته شما مسودی هستم بلکه من نه مسعودی هستم و نه ستمی . حالا نه وقتی مسعودی و نه وقت ستمی است همه ما از افغانستان هستیم ، همه ما افغان هستیم . شما که در آلمان زندگی میکنید دولت آلمان و دفتر سوسیال شما را به حیث یک افغان قبول نموده نه به حیث یکی از اقوام افغانستان . شما که روشن فکر هستید باید تاپه زدن ها را کنار بگذارید و همه افغانها را مثل بنده به حیث یک افغان دوست بدارید . شما اگر در گذشته نوشته های بنده را خوانده باشید من همیشه از برادران طالب پشتیبانی کرده ام .
ما و شما نباید سر حرام و حلال صحبت کنیم چون بنظر من این موضوع بسیار پیچیده است میشه در آینده برای شما توضیع بدهم !
امیدوارم که از بنده آزرده خاطر نشوید .