نړيوال ښکيلاک او د لرو بر افغان دازادۍ غورځنګ
من طالبان را دوست دارم اما ...........آیا
خلیل فنا
06.07.2012
آیا کار کردن بخاطر بدست آوردن لقمه نان و نفقه خانواده کدام جرم است که گروه طالبان این کار ناروار را انجام دادند؟ در حالیکه در اسلام بدست آوردن نفقه و رزق حلال فرض است و باید هر انسان بخاطر بدست آوردن آن تلاش نماید. ولی به نظر میرسد که بضی اوقات بنظر میرسد که برادران طالب ما ازاسلامیت بوی نبرده اند و همواره بر خلاف آموزه های اسلامی و انسانی عمل می نمایند، چنانچه آنها اعمال خودکش را انجام میدهند که این عمل قتل نفس بوده و حرام مطلق میباشد، افراد ملکی و بیگناه را در مسیر راهها پیاده نموده و آنها را به قتل می رسانند، در اثر انجام حملات انتحاری جان صدها تن افراد ملکی گرفته مشود . طالبان مکاتب و تهجیزات آموزشی به شمول کتب را به آتش می کشند، دختران را از خواندن درس باز داشته اند . اگر طالبان عاقلانه بیاندیشند و عملکردهایشان را طی چند سال گذشته مورد ارزیابی قرار دهند به خوبی می دانند که تا حال از جانب حلقات نظامی و استخباراتی ممالک همسایگان ما مورد استفاده فرار گرفته اند و به اشاره آنها دست به هر نوع کار های نا بخشودنی میزنند بطور مثال برادران طالب ما یک طفل ۸ ساله یی را از ولسوالی گرشک ولایت هلمند ربودند و سپس وی را کشتند، گفته میشود که پدر طفل کشته شده در دوایر دولتی ایفای وظیفه می نموده است .شما بگوید که گناه طفل در اینجا چه است ، طفلی که تا هنوز دست راست و چپ خود را تا هنوز نمی شناسد . در کدام جاهی قرآن آمده که کشتن یک طفل بخاطر وظیفه پدرش جایز است؟ بس است هر ګروپ به نوبه خود این ملت بچاره ما را بنام های مختلف سیلی های دلخراش زدند و رفتند ما باید از خواب غفلت بیدار شویم و دیگر به حرف های استادان نظامی و استخباراتی ممالک همسایه هیمان نکنیم و باید بفکر آخرت خود باشیم . او برادران طالب چگونه در آخرت جواب این همه اعمال غیر انسانی و اسلامی خود را به درگاه خداوند (ج) خوایید داد ؟ ما باید مرد م را با اعمال شایسته خود از خود کنیم ما نباید کاری کاری کنیم که آنها را ازخود دور ........ دل به دست آر که حج اکبر است از هزاران کعبه یک دل بهتر است . و من الله توفیق
حمید هڅــاند
07.07.2012
کابلی صیب، زموږ په خاوره کې خو د خوښۍ خبرونه کم دي، هر چېرې په یو نه یو ډول د ظلم او ستم شاهدان یو تر دې چې اخر راڅخه وویل شي چې له چا نه ګیله وکړم. په دې ناغېړیو کې طالبان هم ښه فعال دي، خو توپیر دادی چې دوی له اسلام او خاورې د دفاع ناره پورته کړې ده. له دې ځایه ده چې زموږ اوله ګېله له دوی څخه کېږي. دوی خو چاته غوږ نه نیسي، خو که احیانا زما دا تبصره ګوري نو پوی دي شي چې که رښتیا یې هم موخه پاکه وي نو د تګ لاره یې باید پاکه وي.
خلیل فنا
09.07.2012
برادر عزیز و گرامی بعد از عرض سلام و ادب باید بگویم در اوایل طالبان کار های شایسته برای محیط افغانستان کردن . امنیت عمومی در سراسر افغانستن بود ، حق به حقدار میرسید ، رشوت وجود نداشت ، امور کارهای دولتی به بسیار زودی اجرا میشد ، کسی بنا حق سری کسی دعوا کرده نمی توانست . به رقم ضربالمثل سابق
که میگوفتنند: هر چه اگر گنده شود در نمک انداخته شود ..... ولی حالا ....اگرخودی نمک گنده شود باز چه؟ حالا طالبان با این گونه اعمالشان چگونه میتوانند که دل مردم را به دست بیاورند ؟ یک طفل ۸ ساله را از ولسوالی گرشک ولایت هلمند ربودند و سپس وی را کشتند، اگر پدر طفل برای دولتی کار میکند گناه طفل در اینجا چه است ، طفلی که تا هنوز به رهنمایی مادر ضرورت دارد . به نظر من طالبان این عمل نا بخشودنی را یه امر باداران غیر افغانی خود کردن . از این کار خود چه فایده حاصل کردن بخبر از اینکه مورد خشم مردم قرار میگریند و مردم در مقابل شان قیام میکنند مثلیکه در غزنی و فاریاب کردن .
طلبان این را باید بدانند که این راهی را که در پیش گرفته اند آخرش به ترکستان است .طالبان باید از کشتار مردم بیگناه دست بکشند ، از بمگزاری در جاهای که ازدحام مردم بیگناه است دست بکشند و دست نوازش در سر مردم رنج دیده ما بکشند . امیدوارم که طالبان به این نقطه حساس باید پی برده باشند که باداران غیر افغانی شان هرگز به نفع افغانستان برایشان امر نمی کنند .
دل به دست آر که حج اکبر است از هزاران کعبه یک دل بهتر است . و من الله توفیق