نړيوال ښکيلاک او د لرو بر افغان دازادۍ غورځنګ
نقش سواد در جهاد افغانستان
تيمور
27.04.2012
اولتر از همه سلامهای خود را خدمت هر یک از هموطنان ګرامی ام تقدیم میدارم،
ثانیاً میخواهم راجع به نقش سواد سیاسی در جهاد ملت ما چند کلمه عرض کنم.
اکثر کسانی که در افغانستان در جهاد (حق علیه باطل) مشغول بودند، بصورت کل از سواد و آګاهی سیاسی بقدر کافی بهره نداشتند زیرا بیشتر فعالیت های آنها در بُعد نظامی (جنګي) خلاصه میګردید، ازینرو رهبران جهادی نتوانستند در مسایل سیاسی و فرهنګی به موفقعیت برسند یعنی فرایض دینی و وجدانی شان را بصورت صحی و درست ادأ کنند، بناءً آله دست دشمنان ملت و میهن ما قرار ګرفتند، قراریکه می بینیم بعد از ګذشت سه دهه جنګ و برادر کشي، هنوزهم یک زندګی خوش و آرام نصیب مردم مسلمان و مجاهد ما نګردید.
یکی از علل عمده آن همانا روی آوردن بعضی از رهبران جهادی به امورات دنیوی و نفسانی و نیز مطرح شدن مسایل قومی و نژادی در میان مجاهدین، از جمله عواملی بود که مجاهدین را در تشکیل یک حکومت اسلامی عاجز و ناتوان ساخت.
خلاصه نا آګاهی رهبران جهادی و عدم توجه آنها به مسایل فکری و فرهنګی در عدم حفظ ثبات در کشور پس از شکست روسهای وحشی و جنایتکاران قرن ما از جمله مسایل بود که هیچ افغان آګاه و صادق از آنها نمیتواند چشم پوشی کند.
بااحترام،
سلامونه
tandar
28.04.2012
تيمور صيب سلامونه
از روزي که من در ټول افغان مي خوانم ومي نويسم به اين قسم يک نظر رو برو نشده بودم
در مورد نظر شما دانشمندان سياسي وطنفرست ما بايد ابراز نظر کنند
که اينده خاک افغانستان وملت بي چاره از اين بدبختي ها چه قسم نجات پيدا کرده مي تواند
واقعا د٣ دهه وطنفروشان ،جنګسالاران،قاتلان ملت که خود را به نام استاد ،فروفيسور،مارشال وغيره وغيره به جامعه خودمعرفي ميکردند ومي کنند ،مګر اهل دانش باالخصوص سياست نبودند و هنوز هم نيستند
مګرملت بي چاره ماامروز اين واقيعت هارا درک نکرده است؟
سوال ،،چه بايد کرد و شود؟
يکي هنوز هم پشت kgb را ګرفته،يکي پشت ګلبدين وملا عمر را ګرفته،يکي پشت isi وcia راګرفته ،يکي براي قسم خوردن پشت عرب را محکم ګرفته که ملت مسلمان بي چاره را تا به ګور شان بازي بدهند
مايکي را هم نمي خواهيم ،ازموده باز ازمودن خطا است
[color=red:bd3d7bd10d]به لحاظ خدا وقران بس است زياده از اين ملت بي چاره چه مي خواهيد[/color:bd3d7bd10d]
ايابه يک رهبر نوکه به هيچ جناح ارتباط نداشته باشد واز بين مردم درد ديده باشد
ضرورت نيست؟
تابيرق يک افغانستان بزرګ را در سراسر جهان بلند نموده و ملهم درد هاي ملت شود
تااين ملت بي چاره از چنګال اين ګرګان خدا ناترس نجات يابد٠
تاهمه باهم مثل يک برادر يک افغان درابادي خاک سهم ګرفته وزندګي نمود
[color=darkblue:bd3d7bd10d]پس يک قيام ملي در سراسر افغانستان درمقابل تمام وطنفروشان ،جنګ سالاران خونخواران واشغالګران يګانه راهي نجات ملت افغان واستقلال افغانستان است وبس [/color:bd3d7bd10d]
تابعدا کار را به اهل کار سپرده وبه هر نوع تبعيض ،قانوني يک برخورد جدي ګردد
تابه نوک زبان فرد فرد ما فقط وفقط کلمه افغان باشد ،نه شمال ويا جنوب
يکي از ارمان هاي بزرګ ام مي باشد
ديو لوي او ازاد افغانستان په هيله
تيمور
30.04.2012
برادر ګرامي و عزیز آقای تندر، اسلام علیکم،
تشکر از نظر واقعاً صادقانه و وطنخواهانه شما، من بالکل با شما هم نظر هستم، هدف من از سواد، سواد سیاسی است، چنانکه در دنیا امروز همه میبینیم که رهبران سیاسي باهم چګونه بالای پلانها و عملکردهای همکدیګر انتقادات مثبت و جدي میکنند، زیرا که درسیاست اشخاص مختلف با عقاید و طرز فکر های مختلف و مهمتر اینکه از مناطق مختلف دور هم جمع میګردند، و به این حقیقت که هر فرد نظریه و یا مفکوره شخصی خود را دارد، را میپذیرند، اما هدف نهایي همه که همانا آبادانی وطن شان و آرامي مردم شان است، باهم یکجا میشوند.
متأسفانه که در وطن عزیز ما (افغانستان) رهبران سیاسي ما، در طول سه دهه جنګ و برادرکشي، اول در فکر پر کردن جیبهای خود و فامیل هایشان بوده اند، از مردم بیچاره ما نیز مانند پلي که سر شان پا های کثیف خود را بګذارند و تیر شوند، استفاده شده. حتی از قوم شان هم مانند یک تخته خیز استفاده کرده اند، به خاطر راي آنها بوده که به دیګران نشان بدهند که به چه تعداد مردم در پشت شان است.
محبت به وطن و هموطنان که اصلاً در کله پوچ و ګنده شان وجود نداشته و ندارد، اګر میداشت، مردم بیچاره و وطن ویران ما درین حال و روز نمیرسید.
قرار ګفته شما، به آرزوی روزیکه وطن سربلند و مردم غیور ما از چنګال این انسانهای وحشی و خونخور نجات ابدي پیدا کند، آمین یا رب العالمین.
والسلام،
سلام
tandar
01.05.2012
تيمور صاحب سلام هاي ګرم وموفق باشيد
برادر محترم از نګاه طبابت هم که در وجود انسان يک دانه که قابل تداوي نباشد و تمام بدن راناارام ساخته وباالخيره به مرګ انسان تمام ميشود زريعه جراحي ان قسمت عضو بدن را دور ميسازند تا به اعضاي ديګري بدن سرايت نکرده وسبب مرګ نګردد
اين اشخاص را که شما ياد کرده ايد براي خاک وملت نجيب ماوشمامثل دانه هاي سرطان هستند،براي نجات وطن وملت بي چاره و براي خوشبختي نسل اينده به يک جراح ضروت است ويک جراح براي جراحي دانه سرطان به وسايط جراحي ضرورت دارد که دراينجا وسايط جراحي خود ملت بوده وتيز بودن وسايط جراحي فهم ودانش ويک عذم متين ،هم اهنګي ،به نام يک افغان ويک برادر مي باشد
من مطمئن هستم که امروز ملت رنجيديده ما بيدار شده وبه شهامت از اين دانه هاي سرطان ، خاک، خودرا ونسل اينده خودرا نجات ميدهند
درممالک پيشرفته اشخاص مختلف با نظريات مختلف روي يک منطق صحبت ميکنند وتمام تصاميم وفيصله ها را دراخطيار ملت ميګذارند ،يعني ملت تصميم ميګرد اما در افغانستان امروزکلشينکوف تصميم ميګرد نه ملت بي چاره
ملت افغانستان براي بهبود اينده،که به يک اواز بګويند،،من يک افغان هستم،، [color=red:a217fb5e57]انقلاب مردومي[/color:a217fb5e57] ضرورت دارد ، که همه دانه هاي سرطان را از بين برده تاخاک وملت ازاين درد ها ورنج ها نجات يابد وبس
اشغالګر ،توپ،تانګ ،طياره ،ډالر يعني زر و زور دارد مګر امروز پنجابي هم درخاک ما عمليات ميکند به خدا جاي شرم وخجالت چه که براي فرد فرد افغان جاي مرګ است
امروز، روز اتحاد وروز است که بالاي يکديګر و براي ازادي خاک خود ننګ کنيم وبس
دوطن او ملت ددشمنانو په سر تندر
وسلام