د موضوعګانو سرپاڼه

نړيوال ښکيلاک او د لرو بر افغان دازادۍ غورځنګ

روابط سالم اجتماعی

Anonymous
15.01.2006

[color=white:f3a3ace6ee]دشنامدادن:اسان ترين شيوهء اهانت انسانها درمراودات روزمرهء افغانها[/color:f3a3ace6ee]
[color=darkblue:f3a3ace6ee]برای کسانيکه خود را مسلمان ميشمارند وتا هنوز درين سايت دشنام ميدهند،مطلب ذيل را برگزيدم. خدا هدايت تان کند.امروز نيز دو دشنام در همين سايت ديده شد.

روابط سالم اجتماعی

انسان موجودي است اجتماعي ، از اين رو مي تواند با ديگران همكاري داشته و ارتباط برقرار نمايد ، به همين طريق توانايي ابراز محبت و علاقه و همدلي و سازش را با ديگران پيدا مي كند .
در اين ميان افرادي كه ظرفيت مثبت در ايجاد چنين روابطي ندارند ، موجبات آزار و اذيت ديگران را فراهم مي سازند . در زندگي اطرافيان ، تجسس مي كنند و با عيب جويي آبروي ديگران را به مسخره مي گيرند .
انسان رشد يافته انساني است كه براي ديگران ارزش قائل است و براي خدمت به آنها كوشش مي كند . فردي كه در اجتماع زندگي مي كند بايد بتواند با ديگران همكاري كند و با افراد ارتباط برقرار نمايد .
فردي كه احساس اجتماعي در او رشد يافته كمبودهاي خود را مي پذيرد و وقت و توان خود را صرف خدمت به جامعه و حل مسايل اجتماعي مي كند. چنانچه رسول اكرم فرموده است :
«افا ضلكم احسنكم اخلاقاً الموطئون اكنافاً الذين يافون و يؤلفون»
برترين شما ، نيكوكاران شما از نظر اخلاق است ، آنان كه خود را آماده خدمت كرده و با ديگران با الفت و محبت ، زندگي مي كنند.
همين الفت و محبت نسبت به يكديگر است كه موجب خير خواهي انسانها ، نسبت به يكديگر مي شوند .
انسان واقعي كسي است كه در غم و شادي همنوعان خود شريك باشد ، يعني آنچه را كه براي خود نمي خواهد ، براي ديگران هم نخواهد و آنچه را كه براي خود آرزو مي كند براي ديگران نيز آرزو كند . انسان اگر خير خواخ باشد از كمالاتي كه نصيب ديگران مي شود مانند كمالاتي كه نصيب خودش مي شود لذت مي برد ، واين اولين پاداشي است كه او از خير خواهي خود مي گيرد
چنانچه رسول گرامي اسلام فرموده اند :
«احبب للناس ما تحب لنفسك » «آنچه را براي خود مي خواهي براي ديگران بخواه.»
بنابر اين ، يكي از ويژگيهاي انسان مؤمن و متخلق به اخلاق حسنه ، «صفت عيب زدايي و حمل بر صحت » مي باشد.
يعني ضمن اصلاح معايب خود و مدد از ياران مشفق و صميمي براي ياد آوري نقايص خود . از معاشرت هم نشيني با افراد عيب جو ، بپرهيزد ، زيرا كساني هستند كه با شايعه پراكني و عيب جويي از ديگران ، از قبح و زشتي گناهان مي كاهند و آنها را در نظر مردم ، بي اهميت جلوه مي دهند ، و از طرفي اينان يعني افراد عيب جو تنها به فكر اين هستند كه عيوب مردم را آشكار كنند و از حيثيت و اعتبار آنان بكاهند.
از اين رو حضرت علي (ع) مي فرمايند: «بايد دشمن ترين مردم نزد تو ، كساني باشند كه بيشتر در صدد يافتن خطاهاي مردم هستند.»
پرمختگپال[/color:f3a3ace6ee]

Anonymous
17.01.2006

جناب اقای پرمختګوال :!:
بدتان نيايد ولی : ګپهای ادم وقتی کاري می افتند( خصوصا در چنين موارد) که خود عميقا و بي پايان بدان معتقد باشد، نه مانند کسانيکه به ديګران پند دهند وخود در مواردی به رکيکترين دشنامها توسل جسته باشند٠ به شما بهتر معلوم است که از روی مقايسه همان ((I.P )) ها! چه شيشه های از زير بغل ها بيرون اورده شده می توانند! چطور؟يا حقيقت طور ديګر است؟؟؟ :lol:
تورت-بيان

Anonymous
17.01.2006

[quote:aad282ef28="Anonymous"]جناب اقای پرمختګوال :!:
بدتان نيايد ولی : ګپهای ادم وقتی کاري می افتند( خصوصا در چنين موارد) که خود عميقا و بي پايان بدان معتقد باشد، نه مانند کسانيکه به ديګران پند دهند وخود در مواردی به رکيکترين دشنامها توسل جسته باشند٠ به شما بهتر معلوم است که از روی مقايسه همان ((I.P )) ها! چه شيشه های از زير بغل ها بيرون اورده شده می توانند! چطور؟يا حقيقت طور ديګر است؟؟؟ :lol:
تورت-بيان[/quote:aad282ef28]
تورلالا!
من در قصه IP مای پی نيستم.دو بزنی ،دو چند دو ميخوری !!!
پرمختگپال ،نه پر مختگوال !!!
برای مصاحبه رو در رو هم حاضر هستم.
با احترام
پرمختگپال
يادداشت اخير:
در سايتهای ديگر هم برايت گفتم که زبان انسانی زبان منطق است و زبان دشنام،زبان انسان نما های بدوی!!!
از صحبتهایشما در سايت ديگر فهميدم که خودت نه تنها به تعليم بلکه به تربيه ابتدایی ضرورت داری!

Anonymous
17.01.2006

[quote:a7be13b142="Anonymous"]جناب اقای پرمختګوال :!:
به شما بهتر معلوم است که از روی مقايسه همان ((I.P )) ها! چه شيشه های از زير بغل ها بيرون اورده شده می توانند! چطور؟يا حقيقت طور ديګر است؟؟؟ :lol:
تورت-بيان[/quote:a7be13b142]
فراموش کردی، نام اصلی خود را بنويسی !!! ِا خودت همان تور هستی؟؟؟؟
((I.P )) را ادمين ها ميتوانند مقايسه کنند نه مهمانان سايت.بار ديگر به عوض lol خندا يا موسکا بنويس !!
پس بار ديگر معلوم شد کی دشنامها را مينويسد. خندا
د پر مختگپال يار او ستا پخوانی آشنا

Anonymous
17.01.2006

[quote:5fee0605cc]من در قصه IP مای پی نيستم.دو بزنی ،دو چند دو ميخوری !!!
[color=yellow:5fee0605cc][size=18:5fee0605cc]پرمختگپال[/size:5fee0605cc] [/color:5fee0605cc]،نه پر مختگوال !!!
[color=brown:5fee0605cc]برای مصاحبه رو در رو هم حاضر هستم (!)[/color:5fee0605cc].
[/quote:5fee0605cc]
دوستان سايت تول افغان حال خو د تان قضاوت کنيد که اقای مذکور چقدر به اصوليکه در مضمون اصلي اورده است پابنداست، من درست از همين ظن داشتم٠از نيات اصلي وۍ تنها خداوند خبردارد ولي اين شيوه بفکر بنده روش مردها نيست٠
تورت بيان

Anonymous
17.01.2006

[quote:a24a5ceccb="Anonymous"][quote:a24a5ceccb]من در قصه IP مای پی نيستم.دو بزنی ،دو چند دو ميخوری !!!
[color=yellow:a24a5ceccb][size=18:a24a5ceccb]پرمختگپال[/size:a24a5ceccb] [/color:a24a5ceccb]،نه پر مختگوال !!!
[color=brown:a24a5ceccb]برای مصاحبه رو در رو هم حاضر هستم (!)[/color:a24a5ceccb].
[/quote:a24a5ceccb]
دوستان سايت تول افغان حال خو د تان قضاوت کنيد که اقای مذکور چقدر به اصوليکه در مضمون اصلي اورده است پابنداست، من درست از همين ظن داشتم٠از نيات اصلي وۍ تنها خداوند خبردارد ولي اين شيوه بفکر بنده روش مردها نيست٠
تورت بيان[/quote:a24a5ceccb]
[size=24:a24a5ceccb]زمردم زاده یی بامردمی باش چه باشد دیو بودن؟ آدمی باش[/size:a24a5ceccb]

OK
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more