د موضوعګانو سرپاڼه

سياست او روانې چارې

چاه کن خود در چاه افتاد!

صبور
08.05.2014

سلام و احترامات تقدیم هریک شما عزیزان،
آژانس های خبری صبح امروز از ولایت غزنی میرسانند که سه (۳) تن از تروریستان طالب زمانی کشته شدند که مشغول بسته بندی یک ماین در داخل مدرسهء یکی از حامیان جاهل و سرسخت گروه طالبان بنام قاری احمد الله بودند که میخواستند آن سرراه عامه فرش کنند، اما ناگهان انفجار نموده و هر سه آنها به قتل رسیدند.
راپور ها همچنان میرسانند که از چندی است که تعداد زیاد طالبان توسط بم ها و ماین های ساختهء خود شان از بین رفته اند، چنانچه یک هفته قبل در حادثهء مشابه به این که در منطقه خشيک همین ولایت (غزني) تعداد چهار (۴) طالب به شمول قومندان آنان در هنگام ساخت یک ماين در داخل مسجد همهء شان به قتل رسيدند.
واقعاً که این گروه نه تنها که برای افراد خود باعث خطر های جدی هستند بلکه صدها هموطن بیگناه ما نیز توسط همینگونه ماین های طالبان شهید ویا هم سخت زخمی شده اند.
بزرگان ما راست گفته اند که بازی کردن با آتش خطر دارد.


OK
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more