سياست او روانې چارې
چهره اصلی عرب و طالب !
خلیل فنا
03.02.2014
چهره اصلی عرب و طالب !
القاعده شبکه تروریستی که جهان نظیرش را ندیده و مردم را به بی راهه کشیده است و میرود اطفال و نوجوانان ما را به حملات انتحاری برای اولین دفعه در تاریخ افغانستان آشنا ساخت . این عرب ها بودند که این بار سنگین حملات انتحاری را بالای مردم افغانستان گذاشتند که باعث کشته شدن هزاران زن ، مرد و اطفال هموطن ما شده است . مردم ما ما باید بیدار شوند و به دروغ های این کسانی که از اسلام به درستی اطاع ندارند پیروی کننند چون من با دروغ های این عوام فریبان بی اعتنا شده ام: من نسبت به تبار عرب وقتی بی اعتنا شدم که جهاد را بر کودک ، زن و مرد گرسنه و فقیر کشور من حلال و واجب دانست و در کشور خود مباح و حرام..وقتی که کفر و کافر و بهشت و جهنم را فقط در کشور من ارزیابی و معنا نمود ولی در کشور خود به انکشاف و پیشرفت پرداخت و با هر کشور اروپایی و امریکا پیمان و موافقتنامه امضا کرد و اقتصاد خود را شگوفا ساخت..من به تبار عرب وقتی بی اعتنا شدم که سالها کودکان گرسنه کشور من یک کاروان غذا یا لباس یا کمپل از این برادران اسلامی شرق میانه بنام کمک یا خیرات دریافت نداشتند... پیامبر مان حضرت محمد ص که خودش از این تبار رنج فراوانی کشیده بود واقعیت را فرموده بود که من عربم ولی...عرب از من نیست . آری هموطنم این است چهره عرب های القاعده و طالبان هم این ها را برادر خوانده از امر شان پیروی می کنند و حملات انتحاری را بر ضد شما عزیزان انجام می دهند .
Re: چهره اصلی عرب و طالب !
pattang
03.02.2014
انډيواله کابلی ځانته مه وايه ، ځکه چې کابليان طالب د حزب وحشت،
شمالي ټلوالو له بې ناموسي او قتل څخه خلاص کړل !
هو داخبرې سقاويان کوي نو ځان ته دې شمس سقاوی وايه !
[quote:b58b965c43="شمس کابلی"]چهره اصلی عرب و طالب !
القاعده شبکه تروریستی که جهان نظیرش را ندیده و مردم را به بی راهه کشیده است و میرود اطفال و نوجوانان ما را به حملات انتحاری برای اولین دفعه در تاریخ افغانستان آشنا ساخت . این عرب ها بودند که این بار سنگین حملات انتحاری را بالای مردم افغانستان گذاشتند که باعث کشته شدن هزاران زن ، مرد و اطفال هموطن ما شده است . مردم ما ما باید بیدار شوند و به دروغ های این کسانی که از اسلام به درستی اطاع ندارند پیروی کننند چون من با دروغ های این عوام فریبان بی اعتنا شده ام: من نسبت به تبار عرب وقتی بی اعتنا شدم که جهاد را بر کودک ، زن و مرد گرسنه و فقیر کشور من حلال و واجب دانست و در کشور خود مباح و حرام..وقتی که کفر و کافر و بهشت و جهنم را فقط در کشور من ارزیابی و معنا نمود ولی در کشور خود به انکشاف و پیشرفت پرداخت و با هر کشور اروپایی و امریکا پیمان و موافقتنامه امضا کرد و اقتصاد خود را شگوفا ساخت..من به تبار عرب وقتی بی اعتنا شدم که سالها کودکان گرسنه کشور من یک کاروان غذا یا لباس یا کمپل از این برادران اسلامی شرق میانه بنام کمک یا خیرات دریافت نداشتند... پیامبر مان حضرت محمد ص که خودش از این تبار رنج فراوانی کشیده بود واقعیت را فرموده بود که من عربم ولی...عرب از من نیست . آری هموطنم این است چهره عرب های القاعده و طالبان هم این ها را برادر خوانده از امر شان پیروی می کنند و حملات انتحاری را بر ضد شما عزیزان انجام می دهند .[/quote:b58b965c43]