د موضوعګانو سرپاڼه

نړيوال ښکيلاک او د لرو بر افغان دازادۍ غورځنګ

Anonymous
15.09.2005

چيټي لګيائي دوستم ته چا جزا ورکړه هغه دي د کرزي له څنګ سره نا ست دي او مزدک ډير شرف پري لري ولي حقيقت پټه وي٠

حق بين په ستر ګو ړوند

Anonymous
16.09.2005

[quote:7045e70500="Anonymous"]چيټي لګيائي دوستم ته چا جزا ورکړه هغه دي د کرزي له څنګ سره نا ست دي او مزدک ډير شرف پري لري ولي حقيقت پټه وي٠

حق بين په ستر ګو ړوند[/quote:7045e70500]
بي توري او بې ګڼې ميلمه ښې چارې!
ددوی د شرف نيمګړتيا په هغه ځانګړتيا (زياتوالي) کې لټوه چې نوموړي يو له بل څخه بيلوي !
په مطلب ورسيدې ؟

Anonymous
16.09.2005

محترم آقای بابک ! اگر خود شما هم کمی متوجه شوید درست بودن یا نبودن ترجمۀ مقالۀ که شما یاد آور شدید نزد من مورد سوال نیست که شما تلاش نموده اید کلمۀ "گزیدن" را تشریح نمائید، بلکه مطرح نمودن یک قضیه و ارتباط دادن آن به موضوع دیگر درینجا مطرح بحث است. شما در ادامۀ پاسخ تان به (علی بريالی ب در کابل) در مورد سازمان های استخباراتی مینویسید:

" ... اما عضويت ويا وابستگی افغانها درين سازمانها مسئله وفاداری آن افغان را به منافع عليای افغانستان مطرح ميسازد.به ويژه وفاداری آن افرادی را که در مقام های عالی دولتی کشور ايفای وظيفه ميکنند" و باز ادامه میدهید :

" شما نميتوانيد ازعضو سی آی ای افغان الا صل ويا تبعهء افغانستان انتظار وفاداری به منافع عليای افغانستان را داشته باشد"

که تا اینجا من اساساً نظر شما را تائید مینمایم، ولی ارتباط دادن آن با توجه به این قسمت نوشتۀ تان: " به ويژه وفاداری آن افرادی را که در مقام های عالی دولتی کشور ايفای وظيفه ميکنند" با جملۀ بعدی:

" ازينرو برای من واکنشهای يکعده هموطنان در برابر ترجمهء مقالهء( سی آی ای کرزی را برگزيد.) قابل درک است" نزد من مورد سوال وانتقاد است. اگر اشتباه نکرده باشم شما مقالۀ یاد شده را از زبان آلمانی ترجمه نموده اید. شما میدانید که این تخنیک تبلیغاتی را به آلمانی
(unterschwellige Propaganda ) . میگویند

در بارۀ عقده گشائی های ماهرانه، تهمت غیر حق و حدثیات خصمانۀ یک انسان" چيزفهم وچيز نويس" که با شعار روشنگری ، به اصطلاح عام ، سنگ های سیری و پنجسیری را بالای کسیکه بالایش انتقاد نماید حواله مینماید و آنهم صرف به این دلیل که به نام مستعار صبور مینویسد، نمی خواهم ابراز نطر نمایم. ولی بخاطرآرامی خاطرتان میگویم که آقای کرزی را نمی شناسم که با وجود خدا نا خواسته گفتن شما" دوست نادان" شان باشم و انتقاد من هم بر قضیه بود نه بخاطرطرفداری یا مخالفت با آ قای کرزی.

با کمال تأسف و معذرت باید بگویم که این شیوۀ برخورد انسانهایست که به انتقاد وارد شده پاسخی ندارد و اگر دارند با داشتن غرور بیجا جرأت اخلاقی کافی ندارد که به اشتباه خود اعتراف نماید.

دیده میشود که شما باز هم به حیث یک انسان "چیز فهم و چیز نویس" ماهرانه تلاش مینمائید اصل انتقاد را که در فوق توضیح شد، گذاشته خواننده را مصروف موضوعات فرعی سازید.
صبور

ډاکتر وطنمل
18.09.2005

[color=yellow:ac6f2fefa7]درنو لوستونکو ته سلام او نېکې هيلې !
د عظيم بابک په اړه څوک نور دليکنو سره مينه نه ښيي، له دې کبله ﻻزمه بريښي چې نور دده په اړوند د زړو بحثونو لړۍ هر ځای وتړم . په مينه مينه او درناوي ! [/color:ac6f2fefa7]

OK
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more